В вашей корзине:


Корзина пуста
Оформить заказ

Он лайн оптовый интернет магазин
(099) 017-35-27 (MTS)
(067) 310-52-90 (Kyivstar)
(063) 634-24-33 (life:)
График работы:
Пн-Пт с 9:00 до 18:00
Сб с 9:00 до 12:00
Перезвоните мне

Каталог товаров

  Уцененные товары
Автосигнализации
Автосвет
АКБ, зарядки, преобразователи
  Виброшумоизоляция
Головные устройства
Мех. средства защиты
Аксессуары к головным устройствам
Видео/TV
Автозвук
Видеорегистраторы
GPS навигация
GSM сигнализации для дома
Парковочные радары и системы видеопарковки
  Радар-детекторы
Доп. оборудование
Монтажное оборудование
  Рекламная продукция
Водонагреватели

Мультимедийный видео интерфейс Gazer VC700-CCC (BMW)

Код товара: 24918, Бренд: GAZER
Відео інтерфейс Gazer VC700-CCC – це пристрій, який дозволяє підключити до штатного головного пристрою CCC system автомобілей BMW: 1, 3, 5, с 2002 по 2008 рік випуску, такі відео та аудіо джерела, як камера заднього огляду, камера переднього огляду, система кругового огляду, телевізійний T2 тюнер й інше аудіо-відео обладнання. Всі ці опції додадуться в ваш BMW при установці інтерфейсу Gazer VC700-CCC, при цьому оригиінальна мультимедійна система CCC system вашого автомобіля працюватиме в штатному режимі.
$151.79 6071 грн  
МОЖЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ
 
Ключова перевага відео інтерфейсу Gazer VC700-CCC – це можливість підключити додаткові аудіо відео джерела на головний пристрій CCC system вашого BMW. Як правило, штатна мультимедійна система не дає можливості підключити неоригінальні аудіо-відео системи, такі як камера заднього та переднього огляду або систему кругового огляду. У деяких випадках на штатному головному пристрої немає ніяких роз'ємів для підключення додаткових пристроїв. Однак дисплей та аудіо підсилювач в ній вже є, й цілком логічно використовувати оригінальну мультимедійну систему CCC system для виведення зображення та при необхідності звуку в салоні автомобіля. За допомогою відео інтерфейсу Gazer VC700-CCC можливе підключення аналогових відео та аудіо сигналів до штатної мультимедійної системи і виведення зображення на оригінальний дисплей BMW, а звуку - на оригінальну акустику автомобіля.
При встановленні відеоінтерфейсу Gazer VC700-CCC водій отримує додаткові асистенти безпеки - можливість підключення камери заднього огляду, камери переднього огляду, системи кругового огляду. Два додаткових аудіо-відео входу дозволять підключити до оригінальної мультимедійної системи CCC system вашого автомобіля відеореєстратор або будь-які системи розваги, такі як цифровий телевізійний T2 приймач, зовнішній DVD або медіаплеєр, та навіть ігрову приставку або караоке.
 
ВСТАНОВЛЕННЯ ТА УПРАВЛІННЯ
 
Встановлення та підключення мультимедійного інтерфейсу Gazer VC700-CCC проводиться за принципом Plug&Play (Pin-to-Pin), без будь-яких ушкоджень оригінальної проводки автомобіля. Відео інтерфейс встановлюється за дисплеєм CCC system, підключається до мультимедійної системи та CAN шини за допомогою оригінального кабелю. При активації інтерфейсу відбувається перемикання режиму роботи оригінальної мультимедійної системи, на екран BMW виводиться зображення від відео інтерфейсу Gazer.
 
Інтерфейс можливо підключити до аудіо системи через штатний AUX вхід, або використовувати зовнішній динамік, який входить в стандартний комплект поставки.
 
Активація мультимедійного інтерфейсу Gazer VC700-CCC і перемикання аудіо відео джерел виконується штатною кнопкою автомобіля (NAVI, TEL, Voice), або додатковою зовнішньою кнопкою з комплекту поставки (якщо в BMW немає оригінальної кнопки управління навігацією). Режим камери заднього або кругового огляду активується автоматично при кожному включенні задньої передачі.
 
ПІДКЛЮЧЕННЯ КАМЕР, СИСТЕМИ КРУГОВОГО ОГЛЯДУ, ПАРКУВАЛЬНОГО АСИСТЕНТА
 
Відео інтерфейс Gazer VC700-CCC дозволяє підключити й використовувати такі важливі системи безпеки, як камера заднього огляду, система кругового огляду, а також паркувальний асистент.
Якщо ваш BMW не обладнано оригінальними парктроніками, ви можете встановити паркувальний асистент Gazer - мультимедійний інтерфейс Gazer VC700-CCC відобразить інформацію з неї так само, як із заводської системи.
Максимальний рівень безпеки при паркуванні та русі в обмеженому просторі надасть система кругового огляду Gazer, показавши зображення навколо всього автомобіля в ракурсі «вид зверху», без сліпих зон і затримок. Наприклад парковка біля високих бордюрів, рух по вузькому мосту, або маневри серед невисоких стовпчиків або клумб стануть абсолютно комфортними та безпечними як для пішоходів, так і для вашого BMW. Ця система також виконує функцію автомобільного реєстратора та системи охоронного відеоспостереження, записуючи відео не тільки в русі, але і в припаркованому автомобілі за сигналом від датчика удару.
 
ПІДКЛЮЧЕННЯ ДОДАТКОВИХ АУДІО ТА ВІДЕО ДЖЕРЕЛ
 
Відео інтерфейс Gazer VC700-CCC дозволяє підключити два додаткових аудіо-відео джерела до мультимедійної системи BMW CCC system. Ви можете підключити цифровий телевізійний тюнер, відеореєстратор, зовнішній DVD або медіа плеєр, і навіть такі системи розваги пасажирів як ігрова приставка або караоке. Відео та звук будуть транслюватися через оригінальну мультимедійну систем BMW, інтегруючи додаткове обладнання як нову опцію вашого автомобіля.
 

VC700-CCC

Тип підключення

Plug&Play (LVDS)

Підключення тач-панелі

Опціональна тач-панель

Підключення аудіо*

Оригінальні динаміки / AUX / Виносний динамік

IPAS

-

PDC

-

Переключення режимів*

Оригінальна кнопка / Виносна кнопка

Комплектація

 

Підключення камери заднього огляду

+

Підключення камери переднього огляду

+

Кількість AV входів

2

Коментарі

Меню іконками, кольорові стрілки вибору в центрі.

* Залежить від моделі авто


 
Только зарегистрированные пользователи могут комментировать и видеть комментарии.

С этим товаром покупают

Лидеры продаж

В данном разделе пока нет лидеров продаж

Новости

GPS навигация (16)
GSM-сигнализации (20)
Автомузыка (28)
Автосигнализации (51)
Видеорегистраторы (72)
Механические средства защиты (38)
Планшетные ПК (10)
Радар-детекторы (17)
Разное (184)